Tercera ronda

Els primers desplaçaments de la temporada no han tingut cap resultat inesperat.

Peona i Peó   sub12    C          3 ½    –     ½          Penya Mollet     sub12

L’Antonio facilita la informació del primer desplaçament de l’equip infantil.

Hem comptat amb el suport de les famílies dels jugadors i, com a delegat, del vicepresident de la Penya d’Escacs Mollet (monitor principal dels tallers d’escacs que oferim a les escoles) en aquesta primera “excursió” de la temporada.
Només el Carles, amb torre de més, ha estat a tocar de la victòria però s’ha hagut de conformar amb les taules davant un rival més experimentat, que ha trobat un escac continu.

La resta de l’equip s’enfrontava amb jugadors encara més experimentats i, en general, com els passa a la majoria dels joves jugadors novells, continuem tenint en contra la precipitació en el joc, que ens fa perdre peces i gairebé ni consumir el temps d’increment.
Amb això ja hi comptem però quan abans ho corregirem, abans agafaran confiança. De moment a gaudir amb el joc i la camarederia entre els membres de l’equip.

Rubinenca    B       1 ½    –    6½        Penya Mollet

Aquesta setmana no ha hagut sorpreses.  Breu comentari del David.

Victòria còmoda que ha reflectit la diferència de potencial entre el primer equip de la Penya, que aspira a l’ascens i el segon equip de la Rubinenca, que probablement sembla abocat a lluitar per mantenir la categoria.

Barad      7   –   1      Penya Mollet B

En un espai més aviat justet, i fresquet, un compacte Barad ens ha superat àmplament. Tot i mantenir les partides equilibrades durant gran part del matí, poc abans de l’una han anat tombant del costat dels egarencs.
Abans del migdia, unes taules del Raül ha estat el primer resultat. En aquell moment el Josep tenia avantatge i el Rubén torre contra dues peces i peó. La resta no estaven definides, malgrat puntualment el cronista mantenia una forta pressió sobre el seu rival.De res ens ha servit. Primer cau el vuitè tauler, després el setè i al poc, quan ja tenia xarxa de mat, una precipitació ens consta el quart. Altres jugades desencertades, combinades amb la perícia dels oponents, ens fan perdre, poc abans de dos quarts dues, el primer tauler i el sisè i poc després el menor dels Joan signa taules. El tercer tauler, amb desavantatge pressionat pel poc temps, ha d’acabar rendint el rei poc abans de les dues.
Malgrat que la diferència d’Elo, superior a 100 a pràcticament tots els taulers, sembla que s’ha imposat, l’actuació de l’equip ha estat prou digna.

La propera setmana, al Casal Cultural, serà decissiva per les aspiracions d’ascens del primer equip. Només guanyar el Castellar en mantindria les opcions.
El segon equip també disputarà la quarta ronda amb un dels rivals per eludir els llocs de descens.
L’equip infantil rebrà els joves del veí Montornès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.