Es complica la classificació

Penya  Mollet     3 ½  –  4 ½     Barad

La segona ronda ha suposat un gerro d’aigua freda per a les aspiracions d’ascens del primer equip. Malgrat començar amb victòria relativament ràpida de Danilo al 8è tauler, la resta s’ha allargat fins ben passada l’una i l’equip egarenc ha anat decantant cap al seu costat la majoria de les partides, amb 3 taules i 3 victòries contra un únic punt aconseguit per Javi.
La classificació que preteníem ja no depèn de nosaltres, sinó que caldrà comptar amb els resultats d’altres enfrontaments, sempre i quan consolidem els punts en joc en la resta de rondes.

Penya  Mollet     B      4   –   4      Vallromanes

El segon equip per la seva banda ha aconseguit un valuós empat amb el descompensat equip del Vallromanes. Contra pronòstic, la majoria de punts els hem assolit en els primers taulers. Hem tingut a tocar dels dits la victòria però finalment ens hem de donar per satisfets amb les taules finals.

Penya  Mollet   sub12      1   –   3       Sant Cugat   sub12

L’equip sub12 continua la seva formació en competició oficial, aquesta vegada amb el resultat d’una única victòria de l’Adrian.

La propera setmana ens repartirem per la geografia provincial, el primer equip a Rubí, el segon a Terrassa i el sub12 a la capital catalana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.