Qui som

La Penya d’Escacs Mollet ha estat fundada per un grup de veïns de Mollet  del Vallès,  jugadors d’escacs veterans,  amb la intenció de desenvolupar un model de club fonamentat en les següents línies bàsiques:

a)  Pretenem que la Penya d’Escacs Mollet sigui una entitat eminentment molletana,  sense menystenir les aportacions de veïns d’altre municipis propers,  especialment quan estan vinculats per diversos motius amb la nostra localitat.

b) Entenem que les classes d’escacs són una eina essencial per difondre i promocionar els escacs,  per això buscarem la forma de fer-ne amb un mínim cost que permeti l’accés de tothom que hi pugui estar interessat,  tant a la seu social com en col·laboració amb altres entitats locals.

c) Aspirem a aconseguir èxits esportius en funció del nostre propi potencial esportiu, sigui aquest el que sigui.  Rebutgem recórrer a jugadors professionals per assolir categories esportives que no reflectirien el potencial social sinó l’econòmic.

d) Volem gaudir dels escacs, compartint-lo amb persones que coincideixin amb aquesta visió, sense cap altra afany que passar una estona agradable al voltant d’aquest interès comú.