Palmarès

2015

L’equip B, amb 31½ punts (3a millor puntuació de tots els 11 campions de grup), obté el campionat del grup V de la 3a provincial.

El primer equip era campió del grup VIII de la 3a provincial, havent assolit 34 punts dels 36 possibles, màxima puntuació de tots els campions; a més obté el Campionat de Catalunya de la categoria.

Tots dos equips ascendeixen a la segona provincial en la primera temporada des de la seva fundació el 17 d’octubre de 2014

2016

El segon equip va assolir la 3a posició del grup VII de 2a provincial.

El primer equip, líder imbatut del grup III, va obtenir el Subcampionat de Catalunya de la categoria i l’ascens a la primera provincial.

2017

El primer equip assoleix el subcampionat del grup VII de primera provincial sense haver perdut un sol encontre i havent obtingut tants o més punts que tots els 8 campions dels grups respectius de la mateixa categoria.

L’equip B és subcampió del grup III de segona provincial i obté l’ascens a la primera provincial, un any després que l’equip A.

2018

El primer equip assoleix el campionat del grup V de la primera categoria provincial i obté l’ascens a Preferent, la màxima categoria provincial.

2019

La Penya és subcampió del grup I de la categoria Preferent i disputa els play-off d’ascens a 2a Divisió. No l’assoleix per mig punt en perdre davant el Masnou 5½ – 4½

2020

Campió del grup I de la categoria Preferent, el primer equip de la Penya es proclama campió de Catalunya de la categoria, exequo amb els campions dels altres 6 grups. Assolim l’ascens a la 2a Divisió catalana per a la propera temporada.