Els subcampions de Catalunya de 2a Provincial preparen la tercera temporada

Dues temporades: dos títols absoluts de Catalunya i tres campionats de grup.

Amb l’ascens dels primer equip a 1a provincial, passem de 12 taulers setmanals a 14, si no hi ha noves incorporacions que permetin inscriure un tercer equip de 4 jugadors més.

L’objectiu esportiu d’aquesta temporada és presentar candidatura per l’ascens del primer equip a la Preferent provincial, mentre pretenem que el segon defensi les seves opcions d’ascens a la primera provincial.

En el primer cas, amb el permís dels adversaris, no ens podrem permetre cap punxada, doncs només el campió de grup obté el premi de l’ascens a la màxima categoria provincial. Per la seva banda caldrà mimar el segon equip per mantenir viables les opcions d’ascens. Difícil equilibri que intentarem mantenir.

L’objectiu social, per al nostre tercer any de vida, és consolidar-nos com el referent molletà d’aquells afeccionats als escacs que comparteixen el nostre tradicional model de club:

a) 100% amateur. Ningú cobra per jugar-hi ni té privilegis en les quotes socials.

b) Afavorir que tothom que vulgui participar en la lliga catalana ho pugui fer, segons la seva disponibilitat, tot aplicant criteris equitatius de rotació.

c) Gaudir dels escacs, compartint-lo amb persones que coincideixin amb aquesta visió, sense cap altre afany que passar una estona agradable al voltant d’aquest interès comú.

d) Continuar amb la difusió i promoció, en la mesura de les nostres possibilitats, amb un mínim cost que permeti l’accés de tothom que hi pugui estar interessat, tant a la seu social com en col·laboració amb altres entitats locals.

Al mes de novembre cal fer les inscripcions dels equips per a la temporada 2017. Per això hem de saber ara de quants jugadors disposarem entre gener i març.

Si comparteixes les nostres inquietuds i t’animes a dedicar un grapat de diumenges a aquest esport, ens trobaràs cada divendres a la nostra seu social, Casal Cultural, 1a planta, entre les 5 i ¾ de 9 del vespre.

Segons l’edat, les quotes socials de la Penya d’Escacs varien entre 25 i 65 euros anuals, que ja inclou la quota de soci del Casal Cultural, als serveis del qual també tenim accés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.