Confinament: torneigs

III Torneig Confinament per equips

Diumenge passat hem participat al III CONFINAMENT PER EQUIPS, tercera edició d’una competició promoguda, arran de la suspensió de la ronda 9 de la lliga catalana tot just fa dues setmanes, pels membres del CE Montmeló.

Classificació final Grup A

Si les dues primeres edicions havien aconseguit reunir 10 equips (màxim permès actualment per la plataforma lichess.org en un mateix grup), en aquesta ha calgut fer fins a 4 grups separats, integrats per 10 equips de la capital catalana, 4 de la província de Girona, 3 de la demarcació de Tarragona, 2 de la ciutat de Lleida, 2 de la ciutat de Mollet, 9 d’altres tantes localitats vallesanes, 8 de sengles localitats de la resta de Catalunya, 1 d’Oviedo i un darrer equip format a lichess i sense relació coneguda amb cap club de la federació catalana. Un total proper als 400 jugadors.

Entre aquests equips hi havia 9 de Divisió d’Honor, 9 de la Primera Divisió, 5 de la Segona Divisió, 10 de Preferent (entre ells el de la Penya Mollet) i 5 de primera provincial, a més de l’equip d’Oviedo, que milita a la màxima categoria asturiana i un darrer equip no identificable, per a mi almenys, amb cap club federat.

Classificació final Grup B, on ha jugat la Penya

L’experiència ha estat molt interessant, potser una mica curt de temps. S’ha aplicat el sistema de puntuació de lichess i l’opció de reduir temps a canvi d’un punt addicional en cas de victòria.

Apunten la idea que, a partir de la classificació de cada grup, es preveu fer 4 categories per la propera setmana. Els dos primers de cada grup més els dos millors 3rs integrarien la primera categoria; els dos darrers classificats de cada grup i els dos 8ns amb menys punts tancarien la 4a categoria. La segona categoria estaria formada pels 4ts i 5ns amb els dos 3rs amb menys puntuació i la tercera, on estaria l’equip de la Penya, els 6ens i 7ns amb els dos 8ns amb més puntuació.

Classificació final Grup C

Si la cosa, com té tota la pinta, dura més diumenges, fins i tot hi ha qui suggereix fer ascensos i descensos de categoria en funció dels resultats setmanals.

D’aquesta setmana destaquem l’aportació del jove Carlos que ha aconseguit la cinquena millor puntuació del nostre equip.

Classificació Grup D

No hi ha reportatge gràfic, ens haurem de conformar amb els resultats de cada grup.

Si finalment es fan els grups anunciats, la propera setmana ens les veurem amb Penya Cerdanyola (DH), Castellbisbal (1 prov.), Braves Tomàs (lichess), Espiga de les Corts (Pref), Rubinenca (Pref), Torrenegra (Pref), Tortosa (Pref), Club Mollet (DH) i Vilafranca (2D)

Torneigs per a menors de 14 anys, amb fitxa federativa i sense

Per altra banda, la Federació catalana organitza uns torneigs GRATUÏTS per als menors de 14 anys, no cal estar federat. Us deixo l’enllaç de la circular corresponent. Es juguen cada matí a les 11 i cada tarda a les 17 hores, per grups d’edat.

Oberts de la Penya a lichess.org

Per la nostra part, de dilluns a dissabte estem mantenint un torneig diari de 90’ a ritme 5’+3’’ cada tarda a partir de les 6, excepte divendres, que comença a les 17;30 perquè s’allarga 2 hores i mitja i el ritme és 3’+4’’. Tots són oberts a qualsevol usuari de la plataforma GRATUITA i SENSE ÀNIM DE LUCRE lichess.org

L’enllaç dels torneigs es pengen automàticament aquí habitualment unes hores abans del seu començament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.