Recta final

Encarem la recta final de la lliga 2018 després de la setena ronda que ens ha portat els següents resultats

Penya  Mollet   sub12       1  –   3        Mataró   sub12

Avui he tingut ocasió de seguir més de prop les partides dels més joves del club.
El local de joc, tot i ser en un edifici ben bufó, sembla més aviat petit per a un club d’una ciutat com la capital del Maresme.Amb l’excepció d’una inhabitual manca de concentració des de l’inici del matx per part de qui ja ho sap, les sensacions són molt bones, han jugat amb solvència durant gran part de les respectives partides.Com encara és habitual en aquestes edats, els moments de domini es capgiren en qualsevol moment i així, malgrat l’excel·lent inici, sengles errades els ha costat les respectives partides.Avui ha estat el Carlos qui sí ha pogut rematar una treballada posició superior, anotant l’anomenat punt de l’honor per a la Penya.
Encara haurem d’insistir en la mecànica de la competició: analitzar, moure, anotar, rellotge, anotar, analitzar, moure, anotar, rellotge, anotar,  ….

La propera setmana ens visiten per primera vegada els veïns de Parets.

Barberà  C       0  –  8      Penya Mollet

Inapelable victòria a domicili de la Penya sobre el Barberà C, necessària de cara a millorar la diferència de Sonnenborn-Berger amb el Castellar, colider del grup V de primera provincial.Crònica facilitada pel David.
Ple de victòries de l’equip A davant el Barberà C, que probablement no va presentar el millor equip possible.
El primer equip està fent els deures en el tram final de la lliga i tot sembla indicar que el desempat amb el Castellar serà decisiu.

Castellar      8  –  0      Penya Mollet   B

De tornada de Mataró, m’he acostat a Castellar a temps per veure el desenllaç de les 5 darreres partides. Amb 0 – 3, les restants no presentaven aparentment una diferència tan abultada com el resultat final recull.Però mica en mica s’han anat materialitzant les petites avantatges posicionals o de material en posicions més clarament favorables als locals, que finalment han fet realitat la seva superioritat de més de 200 punts elo a gairebé tots i cadascun dels taulers. Només l’elo del nostre primer tauler era equiparable al del vuitè tauler del Castellar, que aquesta vegada ha presentat íntegrament el seu equip titular.
Amb els resultats d’aquesta setmana, la Penya Mollet B ocupa la darrera posició del grup. Necessitaríem la victòria en les dues rondes que falten per eludir el descens.

De moment el proper diumenge, al Casal Cultural, el primer equip s’enfrontarà al Castellbisbal i el segon al Cerdanyola C.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.