Primer objectiu assolit

Penya   Mollet    C       0 – 4       Calella    B

Avui hem hagut de presentar el tercer equip només amb la meitat dels taulers, així que abans de començar ja anàvem 0-2

Poc han pogut fer els nostres dos jugadors davant la major experiència dels del Calella, que en poc més d’una hora i mitja han recollit i tornat cap a casa amb els 4 punts.

Penya   Mollet    B       0 – 8       Molí   Nou

Igual sort ha corregut el nostre segon equip. La ventafocs del grup I de primera provincial rebia un dels aspirants més ferms a l’ascens, el Molí Nou, líder en solitari després d’aquesta jornada i que aspira a recuperar la categoria perduda la temporada anterior.

Tot i que la notable diferència d’elo s’ha reflectit a tots i cada un dels taulers, el fet de «resistir» amb dignitat a tots els taulers més de 3 hores ens permet afirmar que el resultat potser és massa escandalós per com s’ha desenvolupat el matx. Especial esment per al jove Carlos, qui amb superioritat de torre ha vist com el temps se l’esgotava abans de poder imposar l’avantatge.

Penya   Mollet       5 – 5       Amistat   Premià

Si la passada setmana vam tenir la sort del campió en obtenir una victòria del tot inesperada al darrer tauler en joc, que va significar el punt del matx, avui ens ha faltat, ja que amb 5 a 2, teníem prou amb mig punt en algun dels tres taulers que faltaven per acabar i això no s’ha produït.

L’Amistat Premià ha remuntat i ha aconseguit empatar el matx.

Sembla que l’objectiu d’assegurar la permanència quan abans millor es pot donar per assolit. Des de la fundació de Penya cap equip amb 3½ ha baixat de Preferent.

A més conservem una molt bona posició, com a segon del grup, a mig punt del Mataró, ara líder en solitari i a un punt de distància respecte els següents de la taula.

La propera setmana serà crucial per determinar cap a on dirigir les energies.

El primer equip es desplaça a Sant Boi, l’equip B s’enfrontarà al barceloní Agustí i el C visitarà el lider del seu grup, el Gramenet D

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.