Mantenim les opcions

Després de la penúltima ronda conservem totes les opcions, si bé certament serà molt complicat materialitzar-les.

Penya   Mollet      5 ½    –    4 ½      Badalona

Ajustada i laboriosa victòria en la penúltima ronda.

Comencem 1-2 pels empats de Pau i Raül als 2 darrers taulers i la derrota del nostre segon tauler ben passat el migdia.

Cap a l’una, la victòria de Narcís, amb una preciosa acció combinada de les seves peces, i les taules de Gregori i Javi, posa l’empat a 3 al marcador a falta de 4 taulers per finalitzar. Només està clara la posició de Joan F. i un lleuger avantatge posicional de Danilo; mentre David, tot i la igualtat de material, fa estona que juga amb la bonificació de temps davant gairebé 30 minuts del seu rival; també s’ha apurat de temps Bartomeu, però el seu rival no té gaire més temps que ell i la posició requereix anàlisi acurat si es pretén guanyar.

Danilo, qui aconsegueix recuperar fins a tres peons que perdia, finalment s’ha de conformar amb taules alhora que Joan F. obté la rendició del rival. Només falta mig punt per no perdre el matx. La ferma resolució del David en mantenir la seva posició i una estratègia errònia del rival de Bartomeu aboca a acceptar per part nostra les sengles propostes de taules, gairebé simultànies, minuts abans de les dues, amb la qual cosa obtenim el punt global del matx.

Penya   Mollet   B      3    –    5      Pineda

Només començar el matx ja perdem 0-1 per la manca d’un jugador.

Abans de les 11 acceptem les taules ofertes al primer tauler. Cal esperar fins ben passat el migdia per actualitzar el marcador: ½ – 2½ en perdre als taulers 3 i 6. Poc després Josep S. acorda taules i l’Antonio aconsegueix la rendició del seu oponent. 2-4 i encara dos taulers per decidir.

Al tauler 7 el visitant acaba imposant-se ben passada l’una i el matx està perdut, però tot i que amb el canvi de dames Rubén perd bona part de la iniciativa, conserva ben posicionats algun peó més i alfil i cavall contra dues torres, manté la pressió i el rival opta per tornar una qualitat i després l’altra, però no és prou i Rubén troba la manera de quedar-se amb peó de més quan ja han coronat simultàniament una dama cadascú. Han hagut de passar les dues del migdia per convèncer el visitant que lliurés el seu rei.

Penya   Mollet    C      ½    –    3 ½      Canet    B

Feia setmanes que no havíem pogut presentar l’equip C al complert. Cap a les 11 el benjamí del club rendia el seu rei i abans del migdia era el nostre segon tauler qui, després d’un bon desenvolupament, perdia la concentració i suïcidava el seu rei en fer l’única que acabava en mat.

Al voltant de l’una el Carlos acorda taules i aconsegueix esborrar el zero que s’havia instal·lat les darreres setmanes al nostre marcador. Poc després el primer tauler és desbordat pel contundent atac que el seu rival havia llençat sobre el seu rei.

Darrera ronda que juguem de la fase regular de la lliga al Casal. La propera setmana, cloenda de la fase regular:

  • a Mataró, on ens juguem les opcions de disputar el play-off d’ascens a 2a Divisió si aconseguim puntuar, en cas contrari perdrem el segon lloc que hem mantingut tota la temporada.
  • a Sant Adrià ens jugarem la permanència, possible només si puntuem … i els altres dos equips empatats a la cua no ho fan.
  • i al barceloní Ideal Clavé, per cloure una temporada plena d’experiències.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.