I Trobada Infantil Escola d’Escacs

Amb 25 participants de 3 escoles de primària de Mollet, dissabte 1 d’abril va tenir lloc la I Trobada Infantil Escola d’Escacs de la Penya a la sala Cesc Bas del Casal Cultural.

El més destacable ha estat la col·laboració de tots i cadascun dels joves participants i dels seus familiars per aconseguir una tarda agradable i un desenvolupament àgil del torneig.

Felicitem a tots ells sense cap distinció pel seu esperit esportiu i esforç en aquest primer contacte amb la mecànica d’una competició d’escacs.En acabar les cinc rondes, ens vam traslladar a la primera planta del Casal i vam procedir al lliurament d’una medalla a cadascun dels participants i els habituals trofeus als qui van tenir l’encert, o la sort, de quedar en les tres primeres posicions.Finalment tots els assistents van poder prendre un petit refrigeri per reposar les forces dels petits i compensar la paciència dels grans.En ser la primera vegada que convocàvem un esdeveniment d’aquestes característiques no teníem massa clar quina acollida tindria la nostra proposta. Una vegada realitzada considerem que ha superat les nostres millors expectatives gràcies als propis participants i les seves famílies.

Podeu trobar algunes fotografies tot seguint l’enllaç.
I la classificació final a continuació.

Lloc Nom Curs Punts Victòries Bucholz Progessiu
1 Gonzàlez,  Daniel 6 4.5 4 15.0 14.0
2 Curto,  Àlex 6 4.5 4 15 12.5
3 Guillén,  Àlex 4 4 4 15 11.0

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.