Arribem a la semifinal

Per jugar la primera eliminatòria de la fase final de la Lliga de Primera Provincial (en 4 temporades serà la 3a fase final en què participem) la nostra sort ens ha portat a fer el desplaçament més llarg de la breu història recent de la Penya d’Escacs Mollet, a la vora d’un magnífic riu Ebre, a la localitat de Flix, campió provincial de Tarragona.Més de dues hores en vehicles privats i encara amb l’ajut del veïnat per trobar el local de joc en un dia plujós. Fem un cafè i cap a l’Ajuntament Vell, on trobem un espai força reduït però suficient per als vuit taulers.

Flix   3   –   5   Penya  Mollet

A un quart de dotze ja havien liquidat la seva partida el Narcís i l’Antonio; ni cinc minuts més tard el rival del cronista també rendeix el seu rei en quedar-se amb tres peons i peça de menys. Amb 0-3, el començament és esperançador, sembla que la matinada que hem hagut de fer tindrà recompensa.
Però, en voler forçar una posició tablífera, el nostre setè tauler acaba rendint el seu rei poc després de  2/ de dotze. La resta de partides no estan prou definides.Caldrà esperar gairebé fins l’una per a que el marcador es torni a moure, ara en contra nostra ja que al quart tauler no aconseguim anivellar la peça de menys que arrosseguem des de fa més de mitja hora. Sortosament Danilo ha trobat el camí per fer valer els seus peons passats i l’avantatge de material mentre el Joan F. sembla que no pot perdre la seva partida, amb un peó més i amb un rival apurat de temps i el Gerard té una posició de taules que ja servirien per guanyar el punt global.
Així després del 2-4 consolidat, Gerard i Joan signen taules amb els respectius rivals pràcticament de forma simultània i el matx conclou a un quart de dues.

Donada la llarga tornada, com ja havíem planificat, volem fer un tast de la cuina de la ribera de l’Ebre i no trobem res obert a Flix malgrat les indicacions del veïnat, així que prenem la carretera C-12 i a buscar un lloc per dinar. L’hem trobat a Vinebre, l’hostal Sant Miquel, que ens agrada poder dir que ha satisfet plenament les nostres expectatives culinàries i amb una envejable celeritat en el servei.Ara a esperar el sorteig de dilluns per conèixer el rival que ens depara la semifinal. Actualitzarem l’entrada tan bon punt ho sabrem.

Actualització del dia 9 d’abril: Diumenge 15 jugarem la semifinal al Casal Cultural contra el campió del grup I, el Foment C.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.