Arribem a la final !!

No és la forma en què ens hauria agradat arribar-hi però el cas és que ja hi som.
La inexplicada incompareixença de l’Ullastrell ens permetrà disputar la final de la 3a categoria provincial catalana. Hauríem agraït que algú s’hagués pres la molèstia d’avisar-nos que no vindrien aquest diumenge al Casal Cultural de Mollet. La manca de comunicació ens ha fet dubtar si no ens havíem equivocat de seu o fins i tot de data en aquesta ronda de semifinals.

Obtenir el colofó final a la nostra excel·lent primera temporada, amb el campionat de la categoria a nivell de Catalunya, dependrà del resultat del darrer enfrontament de la temporada amb un altre dels nous clubs creats aquest darrer any, l’Escola d’Escacs Martorell, rebatejada com a Club Escacs Escac Mat que, en l’altra semifinal,  ha superat per la mínima al botxí del nostre segon equip en quarts.
Sigui quin sigui el resultat, diumenge vinent la Penya d’Escacs Mollet disputarà la seva primera final.

Per aprofitar el matí, hem improvisat un torneig round robin a ritme 5’+3” entre els presents: els quatre jugadors aliniats i els altres quatre socis que ens havíem acostat per seguir l’esdeveniment.  A la fi tots plegats hem gaudit d’una entretinguda matinal d’escacs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.