Arrenca la lliga 2017

A la primera planta del Casal Cultural de Mollet del Vallès, la diada del patró de la ciutat, Sant Vicenç, la Penya d’Escacs Mollet arrenca la lliga amb sengles victòries per la mínima.

El primer equip s’enfrontava a un dels rivals teòricament més forts del grup VII de la primera provincial, per això hem intentat aliniar el nostre equip titular al complet.Per la seva part, el segon equip rebia el rival que podia aliniar l’equip més fort del grup III de segona provincial, segons llista d’elo. En canvi, curiosament com feia el Barberà C la temporada passada, obria l’aliniació amb el titular del seu darrer tauler, completant-se segons figura a l’acta de l’encontre

Penya Mollet     4½   –   3½     Castellbisbal

Malgrat que en cap moment hem patit pel resultat final, el cert és que el Castellbisbal, com esperàvem, ha posat molt car el punt del matx.
Abans del migdia, el Danilo era el primer en acabar, en taules, al sisè tauler. Més tard ens avançava al marcador el Josep S., suplent d’última hora, imposant l’avantatge posicional, de peça i de peó. Pels volts de la 1, la victòria del Narcís i les taules del Joan F. i del Josep Maria, posaven el marcador 3½ a 1½.  Més d’una dècada allunyat de la competició no ha impedit al Gregori desenvolupar una bella partida en la seva estrena en la lliga, malgrat no obtenir el premi de la victòria en veure superat el seu avantatge de dues peces per la manca de temps del seu rellotge.Això deixava un marcador favorable a la Penya 3½ a 2½, a falta de dos taulers. Amb una única victoria o no perdent-ne cap teníem prou per obtenir el punt disputat.
Passat ¼ d’una, Gerard i Javi acorden taules a les respectives partides i així, per la mínima, encara que sense patiment, superem la primera ronda.

Penya Mollet  B    3½   –   2½     Terrassa  C

En canvi el desenvolupament del matx de la Penya Mollet B ha esta invers.

El primer en lliurar el seu rei, abans de 2/4 de 12, ha estat aquest cronista, que no ha sabut gestionar una entrega de qualitat, inicialment per dos peons, que després s’han incrementat, i s’han imposat en veure’s forçat a tornar la qualitat després d’una brillant jugada del seu oponent.
El jove Raül iguala el matx passat el migdia, mentre la resta de partides es veuen igualades.
Al poc temps al primer tauler es perd peça i peó i al sisè cal jugar més que fi per no deixar-se res. Tot plegat fa pensar que la cosa no va fina. Per sort només es confirma la derrota al primer tauler, posant-se el marcador 1-2.Poc abans de l’una el Ramon doblega la resistència del seu rival, i iguala el matx. Passat ¼ d’una, el rival de Rubén consumeix el seu temps i ja ens posem 3-2. Davant això l’Antonio, amb millor posició i avantatge de peons, ofereix taules al seu rival i aquest les signa immediatament. El matx acaba amb una victòria que ja no esperàvem.

Tot i les victòries pírriques, bon inici de la nostra tercera temporada en la lliga.
La propera ronda visitarem l’Ateneu Barceloǹes i el Sant Boi de Lluçanès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.