Sense sorpreses

Puntualment comença el matx contra l’equip F del Tres Peons, un dels clubs amb més jugadors federats de tot Catalunya i un molt digne representant del model de club amateur que compartim.

Penya Mollet     5½   –   2½     Tres Peons  F

A priori enfoquem el matx amb relativa tranquil·litat, ja que la diferència d’ELO a tots els taulers, excepte el darrer, en què som inferiors, supera els 100 punts.
Durant les primeres hores es manté la igualtat a tots els taulers excepte el setè i el cinquè, on perdem qualitat i dos peons respectivament.
Danilo és el primer a puntuar, capgirant el seu desavantatge de dos peons, “estratègic”, segons em comenta en acabar la partida.
El Joan F. atura sense cap dificultat les amenaces de mat del seu rival alhora que va acumulant avantatge de peons que culmina amb la seva victòria a quarts d’una. Minuts després el Gregori signa taules posant el marcador en un confortable 2½ ½ .
El matx es guanya cap a l’una, en imposar-se definitivament el Javier i el Gerard als seus rivals.Les tres darreres partides acaben durant la següent mitja hora, amb la derrota del nostre segon tauler, i també del setè, que deixa esgotar el seu temps quan mantenia opcions de puntuar malgrat el desavantatge que arrossega tota la partida.
El Miki, després d’un grapat d’anys inactiu, pot celebrar la seva reestrena en la competició amb una treballada i sòlida victòria.

Penya Mollet  B     3½   –   2½     Castellar  B

Amb un petit retard d’uns 10 minuts, comença l’encontre contra el Castellar B, que presenta un equip amb 3 taulers inferiors en més de 100 punts ELO i altres 2 amb una diferència menor. Només el primer tauler, titular del primer equip del Castellar, és pràcticament idèntic.
Cap a les 11:00 el sisè tauler és el primer en acabar la seva partida, malgrat tenir un peonet d’avantatge, no s’adona del mat que el seu rival amenaça.Pels volts del migdia, el jove Raül imposa el seu avantatge de peça per dos peons i empata el matx per un breu període de temps ja que el nostre segon tauler es veu superat pel seu rival i la cosa es complica. No podem perdre cap més tauler si volem mantenir les opcions de guanyar.
El Joan B.B. consolida el seu avantatge amb un joc acurat després d’haver guanyat qualitat i segueix acumulant peons. Cap a la una, malgrat un jugada dubtosa que sortosament el seu adversari no sap aprofitar, remata la seva partida.Novament empatats, Rubén culmina una complexa lleugera millor posició i guanya un final de torres i peons que el seu rival no encerta a equilibrar.
Finalment el Ramon signa les taules amb el seu rival i aconseguim així el punt global, una altra setmana per la mínima.

La propera setmana és decissiva per a les aspiracions del primer equip de la Penya. Es desplaça a l’Ateneu Colom de Barcelona amb qui disputarà el lideratge absolut del grup VII de la primera provincial, ja que actualment són els únics que han puntuat al 100%.
Per la seva banda el segon equip visitarà el veí Vall del Tenes per enfrontar-se també al seu segon equip.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud