Nou doblet

Seguim acomplint els compromisos. El David ens ofereix la crònica de l’encontre del primer equip.

Montcada   B       2  –  6      Penya Mollet

El matx amb el Montcada B s’ha decidit per 2 a 6 a favor del primer equip de la Penya. Fins a mig matí el matx ha estat igualat, però a partir de migdia han començat a caure les partides del costat de la Penya. Hem arribat a un marcador de 4,5 a 1,5 a manca de les partides de Gregori i Gerard. El primer ha materialitzat el seu avantatge i Gerard, després de lluitar el seu final durant una hora, ha acceptat les taules.

Moià-Moianès   B       0  –  6      Penya Mollet  B

La Penya Mollet B afronta la recta final del campionat sense haver perdut ni una sola setmana el lideratge del grup III de la segona provincial i amb les opcions d’ascens intactes. Les dues properes rondes, com a locals, s’enfrontarà als altres dos aspirants a l’ascens, amb un sol punt que aconseguim en aquests dos enfrontaments, primer contra l’agrupacio dels clubs Granollers-Canovelles i després amb l’altre agrupació de clubs del Taradell-Centelles, ens garantiríem l’ascens a primera provincial, que la temporada passada se’ns va escapar.
Hem començat amb uns 10’ de retard en l’acollidor edifici del Consell Comarcal del Moianès, després de passejar-nos pel centre històric de la vila, avui amb mercat. El primer en acabar, en poc més d’una hora, ha estat Rubén; passades les 11 és el Josep qui s’imposa al seu oponent i mitja hora més tard ja anem 0-3 en guanyar la seva partida el Raül.Amb aquest resultat, en diferents moments ens ofereixen taules als tres primers taulers. Com tenim un important avantatge de temps, i també posicional i en algun cas fins i tot de material, les rebutgem a tots ells.
El cronista, tot i tenir qualitat de menys per peó, obté el punt de la victòria del matx en enredar-se el seu oponent, molt ferm durant tota la partida, i deixar-se el mat. Abans de l’una el Ramon simplifica i aconsegueix capturar primer una i després una altra peça del seu veterà oponent, que finalment rendeix el seu rei.L’Antonio, en agafar un camí llarg, ens fa esperar gairebé una hora més per arrodonir el resultat final, aconseguint imposar el seu peó d’avantatge i incrementar-lo a dos en una final de torre contra torre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud