Doble victòria

Una setmana més podem celebrar la ronda amb victòria dels dos equips de la Penya.

Al Casal Cultural defensàvem el lideratge dels grups respectius, tot i la pressió dels equips que ens igualen en puntuació.

Penya Mollet   6 – 2   Cerdanyola C

Una diferència de més de 200 punts ELO a set dels vuit taulers anima a pensar en un plàcid diumenge, però, com sempre cal tenir present, fins que no acaba la partida res no està decidit.El primer tauler del Cerdanyola C no es presenta i Narcís anota el primer punt per a la Penya. Cap al migdia es mantenen igualades les partides, llevat del nostre sisè tauler que fa estona que perd peça i del Gerard que tot just acaba d’obtenir qualitat d’avantatge.
El cronista, després d’una jugada que pretenia ser alliberadora, veu fantasmes en la continuació lògica i rectifica, de tal manera que es complica la partida fins el punt que ha de donar gràcies perquè el seu rival no trobi la combinació guanyadora i acabi, poc després, oferint-li taules.Amb 2½ a 1½, les posicions es van aclarint i tenim pràcticament decidit al nostre favor la resta de taulers de forma més o menys clara.
Gregori ha d’acceptar l’oferiment de taules del seu rival perquè està jugant amb la bonificació de temps des de fa una estona; el Javi per fi aconseguiex trencar la igualtat de material en una complexa final amb dues torres per banda i quasi tots els peons; el David aconsegueix imposar la seva dama i cavall als dos peons en setena del seu oponent i Joan F. és l’últim a obtenir la claudicació del rival, pocs minuts després de la una.

Penya Mollet  B     5-1    Montmeló  B

Una diferència favorable de més de 100 punts ELO a tots i cadscun dels taulers permet encarar l’enfrontament amb bones expectives.
Raül, arribat una mica tard per haver estat aliniat a darrera hora per suplir una baixa imprevista, cap a les 11 ja ha aconseguit el primer punt per la Penya i així pot marxar per aprofitar el matí de diumenge.Cap al migdia només al segon tauler tenim dificultats serioses que finalment esdevenen l’empat a 1.
A la resta de taulers ja comptem amb avantatge mínima de peons que mica en mica es van consolidant i produeix un degoteix de punts per al nostre costat. El Ruben primer, Miki i Bartomeu després aconsegueixen la rendició dels oponents pels volts de la una. Minuts després el Josep S., en una posició quasi mimètica a la del Miki, imposa la mobilitat de l’alfil sobre el cavall en una final amb avantatge de peons i anota el darrer i definitiu punt.La propera setmana el desplaçament més proper del primer equip, a Montcada, mentre el segon equip visitarà la capital de la nova comarca del Moianès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud