Doble empat

La quarta ronda podia haver estat decisiva per a les aspiracions del primer equip. En canvi amb l’empat les espases continuen en alt. Breu resum del David.

Ateneu Colon B      4 – 4     Penya Mollet

L’enfrontament amb l’Ateneu Colon B, un ferm aspirant a l’ascens, ha estat marcat per la igualtat. 3 victòries, 2 taules i 3 perdudes han configurat un marcador de 4-4. A partir d’ara cal guanyar totes les partides, sembla difícil que el Colon deixi escapar una victòria, i intentar fer-ho de la manera més ampla possible pensant en el sistema de desempat.Vall del Tenes  B     3 – 3     Penya Mollet  B

En una gran sala del Centre Cívic i Cultural La Fàbrica, de Santa Eulàlia de Ronçana, hem compartit el matí de diumenge amb els cinc equips del club que agrupa les petites localitats de la Vall del Tenes i els seus altres quatre rivals, dos provinents de Terrassa i la resta de Barcelona i Sabadell.
Durant el matí hem pogut saludar el veterà Àngel Boixader, antic company escaquista quan residia a Mollet, que als seus 90 anys encara juga en competició amb la Vall del Tenes.
A priori devia ser un matx no gaire complicat i el matí, efectivament, així va començar.El Miki, davant el president del club amfitrió, obtenia el primer punt de la Penya abans de les 11 del matí. El nostre tercer tauler, un xic gripós, avisava que no anava gaire bé i poc després lliura el seu rei. Com als taulers 2 i 4 havia avantatge i els altres dos es mantenien igualats no patíem gaire.
Al cinquè tauler es capgira una posició favorable mentre al primer obtenim el punt corresponent. Amb el 2-2 i avantatge posicional al tercer tauler i de peça, peons i posició al quart el resultat semblava que acabaria essent-nos favorable.
Poc després del migdia es consolida el 2-3 en vèncer el nostre jugador més jove, Raül, i portem dos peons d’avantatge al restant. Apurat de temps s’allarga més d’una hora la darrera partida, que es perd finalment amb una final de torres amb un peó de desavantatge.Ens acomiadem amb un regust agredolç perquè aquest resultat, pensem, ens allunya de les opcions d’ascens. La sorpresa ha estat que també els altres dos colíders han cedit punts en els respectius enfrontaments amb equips contra els quals ja hem puntuat. El Taradell-Centelles ha empatat amb el Castellar i el Granollers-Canovelles ha estat derrotat pel Terrassa. Això ens manté com a primers del grup i encara amb les opcions intactes.

La propera setmana rebrem al Casal Cultural els equips del Cerdanyola C i el Montmeló B respectivament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud